Blog Hits in Two Years

Baru sadar kalo blog gue yang ini udh nyampe dua puluh ribuan hits semenjak 2 tahun yang lalu. Ga tau juga apakah tergolong laku, biasa saja, atau malah sepi pengunjung. Yang jelas, blog wordpress ini tetep dipertahankan walaupun sibuk, hehehe… .

4 comments

  1. in my google reader, this entry feed reads 2yearshits😀

  2. @Rinaldi Sahputra: hahahaha…di blog aggregator CSUI01 juga kok. ga mungkin lah 2 year, pasti pake ‘s’ dong ah….gue head shot juga lo ntar…:)

  3. ngomong2 headshot,
    emang masih pada maen CS ya?

  4. @zidni: ga mesti di CS kan zid?🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s